Beauty Salon Foudaili

We care about your beauty

Specials

Soms zijn er omstandigheden waarbij de huid meer verzorging nodig heeft. Bijvoorbeeld bij weerstandsvermindering, beschadiging of verlies van vitaliteit en energie. De specials van Extenso Skincare bevatten een hoge concentratie werkzame bestanddelen die de huid sterk voeden. De meeste specials zijn geschikt onder een masker, als dagelijkse aanvulling onder de crème, of als kuurbehandeling.

Aloë Vit Emulsion
Alle huidtypen


Deze multifunctionele emulsie bevat een hoge concentratie vitaminen en werkstoffen die de huid intensief voeden, verzorgen en hydrateren. Aloë Vit Emulsion geeft de huid nieuwe energie en verbetert de gehele structuur en uitstraling. De emulsie is geschikt als bodyverzorging en tevens de perfecte nachtverzorging voor de veeleisende huid.

Renewing Vitamin-e Oil
Alle huidtypen

Deze pure, intensieve olie herstelt de gespannen huid en maakt haar soepel en zacht. Het verhoogt de weerstand van de huid, verstevigt de structuur en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Renewing Vitamin-E Oil is uitermate geschikt voor massage, als bodyverzorging en als intensieve nachtverzorging voor de droge, schilferige huid.

Serums & Ampullen
Alle huidtypen

Extenso Skincare biedt een uitgebreid assortiment aan actieve werkstoffen in serum en ampul verpakking. Deze serums en ampullen kunnen gebruikt worden als regelmatige kuurbehandeling, als aanvulling op de dagelijkse gezichtsverzorging of bij speciale belasting van de huid. Vraag uw schoonheidsspecialist naar de ampul voor uw huidtype. 


Powerboost

Bereik maximale huidverbetering met onze luxe ampullen, een klein flesje met zeer krachtige en hoog geconcentreerde werkstoffen.

Ridisin Ampul

Alle huidtypen


Het Ridisin ampul is zeer geschikt voor de rijpere, vermoeide en zeer veeleisende huid. Het complex van planten- en zadenextracten in Ridisin werkt in op de elastine vezels en fibroblasten en het zorgt voor vernieuwing van de huid. De weerstand en elasticiteit van de huid verbeteren, waardoor veroudering wordt tegengegaan en de vermoeide oudere huid wordt gelift.

Renofruit Ampul

Alle huidtypen


Dit unieke fruitzurencomplex zorgt voor vernieuwing van de huid en aanmaak van nieuwe cellen en stimuleert de bloedcirculatie. Anti- oxidanten beschermen de huid en gaan vervroegde huidveroudering tegen. Renofruit is de ideale voorbereiding op fruitzuur behandelingen

Optivin Ampul

Alle huidtypen


Speciaal ontwikkeld voor behandeling van het gebied rond de ogen. Optivin bevat liposomen voor een snelle zichtbare versteviging van de tere huid rond de ogen. Optivin geeft direct een kalmerende werking bij een gevoelige, geïrriteerde, opgezwollen huid. Deze combinatie is geschikt voor alle huidtypen en zelfs voor de meest gevoelige ogen. De huid zal steviger, gladder en minder gezwollen lijken en aanvoelen en donkere kringen zullen verminderen.

Eclavitin Ampul

Alle huidtypen


Kant-en klaar liftend schoonheidsmasker voor alle huidtypen en alle leeftijden. Het masker geeft na 15 minuten een direct verstevigend en temperend resultaat met een zichtbare lift van de huid. De zuurstoftoevoer wordt verbeterd en de kleur en samenstelling van de huid worden merkbaar gezonder. Hyaluronzuur werkt hydraterend en verzachtend. De huid wordt gestimuleerd en geregenereerd en wordt daardoor soepel en elastisch. De structuur van de huid wordt verbeterd. Regelmatig gebruik in de salon of thuis geeft fantastische resultaten.

Totalvitin Ampul

Alle huidtypen


Het TotalVitin ampul is met circa 30 actieve ingrediënten een echt wondermiddel! Het complex heeft effect op alle huidfuncties en geeft zo een totale verzorging voor alle tijden. De actieve bestanddelen omvatten liposomen, hyaluronzuur, panthenol en vitaminen A en E. De vochtigheidsbalans van de huid wordt verbeterd en de celvernieuwing wordt versneld. De huid ziet er soepeler en zachter uit, terwijl lijntjes worden verzacht en verminderd. Op de lange termijn een verjongend effect.

Lipo Q-10 Ampul

Alle huidtypen


Dit is een vol, rijk en zeer voedzaam ampul. Het bevat het actieve bestanddeel Ubichinon, dat deel uitmaakt van het energie producerende systeem van een cel. Cellen hebben deze stof nodig om te functioneren en om een goede gezondheid te behouden. Lipo Q 10 heeft een krachtige, herstellende werking op de huid en zorgt voor verbetering en behoud van het lipideniveau. Het helpt bovendien de effecten van vrij radicale stoffen, die de huid verouderen, tegen te gaan. Het resultaat is een stevigere en gladdere huid die er jonger uit ziet.

Melasin Ampul

Speciaal ontwikkeld voor het lichter maken van de huid en vervagen van lever- en ouderdomsvlekken. Bij regelmatig gebruik vervagen donkere plekken op gezicht en handen op een veilige manier.

Vitamin E-nergy Capsules
Alle huidtypen | Tijdelijk niet leverbaar


Vitamin E-nergy Capsules bevatten exclusieve Amandel en Avocado oliën die de huid- functies stimuleren, hydrateren en het afweersysteem verhogen. Hoogwaardige werkstoffen bestrijden de eerste tekenen van huidveroudering en geven de huid nieuwe energie en elasticiteit. Na gebruik ziet de huid er fris en stralend uit.


Natuurlijke ingrediënten & vitamines

Extenso werkt uitsluitend met zorgvuldig geselecteerde, huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten en vitaminen. Extenso kiest bewust voor milde, en bij voorkeur voor natuurlijke conserveringsmiddelen en dat alles in minimale percentages. Op deze manier creëren we veilige en betrouwbare producten en minimaliseren we de kans op het veroorzaken van reacties. Extenso verwerkt geen minerale oliën, overbodige parabenen en dierlijke ingrediënten in de producten en test niet op dieren.