Beauty Salon Foudaili

We care about your beauty

Eyes

Laat uw ogen spreken met de prachtige matte en shiny kleuren van Extenso Milano Make-up. Alle compacte oogschaduw-poeders zijn op basis van minerale poeders en verrijkt met antioxidanten, vitamine-E, aloë vera en jojoba olie.
Eye Shadow Mono

Deze zijdezachte compacte poeder-oogschaduw is makkelijk aan te brengen en eventueel te vervagen. De mono oogschaduw is verkrijgbaar in verschillende neutrale en trendy kleuren. Tevens is de oogschaduw geschikt om verbluffende highlights aan te brengen.

Eye Shadow Duo

Eyeshadow Duo bevat twee prachtige, zorgvuldig op elkaar afgestemde kleuren. Creëer een langhoudende verleidelijke oogopslag met glanzende of shiny tinten. De zijdezachte textuur zorgt voor een verfijnde applicatie en professioneel eindresultaat.

Viber Lash Mascara

Viber Lash Mascara bevat revolutionaire microvezels die de wimpers zichtbaar voller en langer maken. Diepe kleurpigmenten geven de wimpers een opvallende oogopslag.

Waterproof Mascara

Deze waterproof mascara voorziet alle wimperharen van meer volume en lengte. De mascara bevat panthenol, een intensief bestanddeel dat de wimpers versterkt en herstelt.

Eye Pencil

Eye-Brow Pencil