Beauty Salon Foudaili

We care about your beauty

Extenso for Men

Onzichtbare verzorging met een zichtbaar effect.

Slechts weinig mannen nemen de tijd voor ingewikkelde huidverzorging. Voor de meeste mannen moet huidverzorging makkelijk, snel en doeltreffend zijn. Scheren, uv-stralen, airconditioning en luchtverontreinigingen zijn enkele voorbeelden van externe invloeden die de mannenhuid dagelijks beschadigen. Daarnaast is de mannenhuid van nature vetter en meer vatbaar voor onzuiverheden. Diverse factoren die vragen om specifieke huidverzorging. Extenso For Men is een compacte, maar complete huidverzorgingslijn afgestemd op de specifieke eisen van de mannenhuid. De lijn bestaat uit zes unieke, hoogwaardige producten die de mannenhuid optimaal verzorgen en beschermen.


Reinigingsproducten

Refreshing Foam Cleanser

Deze frisse reiniger lost onzuiverheden op en verwijdert op een efficiënte wijze vuil en vet zonder de huid uit te drogen en de vochtbalans aan te tasten. Refreshing Foam Cleanser laat de huid zacht en soepel aanvoelen en is de ideale dagelijkse frisse start van de dag.


Toepassing
Breng de Refreshing Foam Cleanser aan op de huid en masseer deze met vochtige handen in. Vermijd hierbij de huid rond de ogen. Grondig afspoelen met lauw water. Dagelijks gebruik, ook geschikt tijdens het douchen.


Effective Scrub Wash

Deze reinigingsgel bevat kleine slijpdeeltjes die de huid reinigen en dode huidcellen verwijderen. Door toevoeging van Jojoba wordt de huid verzacht en de vochtbalans op peil gehouden. Effective Scrub Wash stimuleert de aanmaak van nieuwe huid- cellen en is de ideale voor- bereiding voor een optimale scheerbehandeling.


Toepassing
Aanbrengen op de huid en vermengen met water. Met vochtige handen inmasseren en afspoelen met een ruime hoeveelheid water. Dagelijks gebruik, bij een zeer gevoelige huid maximaal 2x per week.


Masker

Aqua Care Massq

Dit verfrissende masker bevat hoogwaardige ingrediënten die de huid voeden, rimpels en fijne lijntjes verzachten en vervroegde huidveroudering tegengaan. Aqua Care Massq verbetert de elasticiteit van de huid en zorgt voor een intensief hydraterende werking. Regel- matig gebruik zorgt voor een gezonde, stralende huid.

Toepassing
Breng een ruime hoeveelheid aan op gezicht en hals. Laat de huid rond de ogen vrij. Na ± 15 minuten het masker licht inmasseren en daarna verwijderen met een ruime hoeveelheid lauwwarm water. Gebruik ± 2x per week. 

Crèmes

Repairing Care Balm

Deze luchtige balsem op basis van allantoïne herstelt en kalmeert de geïrriteerde en beschadigde huid en laat deze weer zacht en ontspannen aanvoelen. Repairing Care Balm verzacht de huid na het scheren en zorgt voor een langdurige intensieve hydratatie en is de ideale dag-verzorging voor de gevoelige mannenhuid.


Toepassing
Breng na iedere scheerbeurt een kleine hoeveelheid balsem aan op het gezicht. Bij een gevoelige of geïrriteerde huid ‘s ochtends en ‘s avonds aanbrengen op een gereinigde huid. Dagelijks gebruik.


Energising Skin Cream

Deze verzorgende en sterk hydraterende crème is door zijn milde samenstelling de ideale dag- en nachtverzorging voor de mannenhuid. Energising Skin Cream verbetert de vitaliteit en helpt de huid te beschermen tegen vrije radicalen. Voedende natuurlijke ingrediënten zorgen voor nieuwe energie en een langdurige hydratatie.


Toepassing
‘s Ochtends en ‘s avonds een kleine hoeveelheid gelijkmatig aanbrengen op een gereinigde gezichtshuid. Dagelijks gebruik.

Eye Contour Cream

Deze hoogwaardige crème, zonder geur- en kleurstoffen is speciaal ontwikkeld voor de tere, gevoelige huid rondom de ogen. Eye Contour Care verbetert de elasticiteit en reduceert de eerste tekenen van huidveroudering. Dagelijks gebruik vermindert wallen en donkere kringen en zorgt voor een frisse uitstraling.


Toepassing
Breng ‘s ochtends en ‘s avonds (na de reiniging) met de vinger- toppen een dun laagje aan rond de oog-contouren. Vermijd direct contact met de ogen. Dagelijks gebruik.

Natuurlijke ingrediënten en vitamines

Extenso for Men bevat uitsluitend zorgvuldig geselecteerde, huidvriendelijke en hoofdzakelijk natuurlijke ingrediënten en vitamines.

De producten bevatten geen minerale oliën. Als alternatief voor paraffinum liquidum of silicon oil worden plantaardige oliën, bijenwas en sheabutter gebruikt. Alle producten zijn vrij van parabenen, in plaats daarvan wordt gewerkt met natuurlijke conserveringsmiddelen.

Er worden geen dierlijke ingrediënten gebruikt en Extenso for Men wordt niet op dieren getest.