Beauty Salon Foudaili

We care about your beauty

Say hello to CND™  Shellac™ !

Wat is CND™ SHELLAC™?

CND™ SHELLAC Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Ruim 4 jaar geleden introduceerde de marktleider in professionele nagelproducten, CND, de innovatie SHELLAC. Dat het succes van deze eerste 14+ day nail polish zo een groot succes zou zijn had niemand durven dromen. Tegenwoordig is SHELLAC niet meer weg te denken uit menig salon en zijn er al vele merken gevolgd met soortgelijke behandelingen die 'gellak' of 'gelpolish' worden genoemd. Deze producten zijn echter niet te vergelijken met CND SHELLAC en bestaan uit een hele andere formule. Want de formule van CND SHELLAC, dat is nog steeds het best bewaarde geheim!


CND SHELLAC is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die CND op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een SHELLAC behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van SHELLAC is geheel veilig en pijnloos. SHELLAC wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC wordt verwijdert.


CND en fashion gaan hand in hand. Zo sponsort CND al meer dan 10 jaar grote designers tijdens New York Fashion week en voorziet de modellen van de meest spraakmakende nagels. CND laat zich met haar collecties inspireren door de laatste fashion trends en brengt elk seizoen een collectie uit met kleuren die niet mogen ontbreken in dit modebeeld. SHELLAC is momenteel verkrijgbaar in 70+ fashion kleuren deze collectie blijft groeien met gemiddeld 20 nieuwe kleuren per jaar!

 
 

CND Almond Spa Manicure -door professionals uitgeroepen tot beste Spa Manicure 2012- is een zachte reis van warmte en kalmte, je wordt gewikkelt in een deken van rust.

CND Spa Manicure Almond Milk Bath
Een voedende warme hand/nagel olie die transformeert in een warm melkachtig hydraterend bad voor de nagels en omliggende huid. Geeft een diepe conditionering voor de huid en nagels met zoete amandel olie, jojoba olie en vitamine E.

CND Spa Manicure Almond Moisture Scrub
Een dikke, luxe hand/manicure behandeling die de huid zacht polijst en super conditioneert. Het verwijderd dode huidcellen door middel van de fijn gemalen zouten, geraffineerde suiker en de zachte jojoba parels.

CND Spa Manicure Almond Illuminating Masque
Een glanzend en glimmend hand masker die de huid diep conditioneert en raffineert. Het geeft de huid een gezonde glans

CND Spa Manicure Almond Hydrating Lotion
Een zijdezachte hand & body lotion die snel absorbeert en de huid een satijn zacht gevoel geeft met een lichte amandelgeur.

CND Spa Manicure Almond Soothing Crème
Een rijke, intensieve handcrème welke de huid diep hydrateert en tevens bescherming biedt aan de droge, geïrriteerde en/of rijpere huid

 

CND Spa Pedicure Excite Marine eind 2012 door professionals aangewezen als beste Spa Pedicure product. De CND SpaPedicure Exicte serie bestaat uit de zogenaamde verfrissende en verkwikkende Marine producten, speciaal voor het voorjaar, de zomer en nazomer. CND Marine SpaPedicure geeft je een revitaliserende boost die de geest stimuleert. Elke keer weer. Voor onze CND Spa Pedicure behandelingen gebruiken wij de volgende producten.


Spa Pedicure Marine Mineral Bath
Een ontstekingsremmende, aromatherapeuthische voetbad behandeling. Reinigt en deodoriseert de voeten met natuurlijke antiseptische olie. Hydrateerd en verzacht de huid. Verminderd geirriteerde en ontstoken huid.

Spa Pedicure Marine Salt Scrub
Een mineraal en zout scrub die de huid zacht polijst en conditioneert. Geeft de huid een stralende glans.

Spa Pedicure Marine Cooling Masque
Een verkoelend, herstellend voetmasker verrijkt met hydraterende zee extracten, conditionerende mineralenklei en verzorgende botanische ingrediënten

Spa Pedicure Marine Hydrating Oil
Een natuurlijke, licht geurende olie met de perfecte balans tussen glijden en grip.